Μωραΐτης : «Στην Παναχαϊκή μας παρέχουν τα πάντα»

Μωραΐτης : «Στην Παναχαϊκή μας παρέχουν τα πάντα»

Ο επιθετικός της Παναχαϊκής Παναγιώτης Μωραΐτης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ-3 η οποία ήταν αφιερωμένη στη Football League.

Η Παναχαϊκή πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Football League, καθώς μετά από 12 αναμετρήσεις βρίσκεται στην 2η θέση με 29 βαθμούς, έχοντας μόλις έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Άρη.

Ο επιθετικός των κοκκινόμαυρων Παναγιώτης Μωραΐτης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του. Στάθηκε ιδιαίτερα στις παροχές της διοίκησης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τις συμβουλές που δίνει ο Κώστας Κατσουράνης στους ποδοσφαιριστές, από την πλούσια καριέρα του.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής ανέφερε: Σίγουρα από πέρσι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, μας παρέχουν τα πάντα και δουλεύουμε κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι παίκτες, καλύτεροι άνθρωποι και να φτιάξουμε καλύτερη ομάδα. Ο κ. Κατσουράνης μας διηγείται τις εμπειρίες του, τα λάθη που ενδεχομένως έκανε την καριέρα του, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο, φαίνεται κάθε εβδομάδα αυτό στα αποτελέσματα. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να γινόμαστε καλύτερη ομάδα και καλύτεροι παίκτες».

Ολόκληρο το απόσπασμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ (Μετά το 27:10 βγαίνει ο παίκτης της Παναχαϊκής)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ