Δόξα Δράμας : Επίσημα ο Νίκος Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία

Δόξα Δράμας : Επίσημα ο Νίκος Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία

Το συμβόλαιο συνεργασίας θα έχει διάρκεια ενάμισι χρόνο.

Την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας κι επίσημα ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου, όπως γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της η ΠΑΕ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 47χρονος τεχνικός, είναι διάρκειας 1,5 έτους.

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το νέο προπονητή της ομάδας μας Νίκο Κωστένογλου. Το συμβόλαιο συνεργασίας θα έχει διάρκεια ενάμισι χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Να σημειώσουμε ότι συνεργάτες του Κωστένογλου θα είναι ο Μπάμπης Πενταρβάνης ως βοηθός και ο Γιάννης Ισπυρλίδης ως γυμναστής. Ήδη ο νέος προπονητής γνώρισε τους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης, που έκανε σήμερα (23/1) στο γήπεδο της Δόξας.

Να σημειώσουμε οτι ο Κωστένογλου γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1970 στην Καβάλα και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα, Ξάνθη, Ανόρθωση Κύπρου, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη.

Διακοπή συνεργασίας με τον Μπόγκταν Ρανγκέλοφ
Από ‘κει και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπογκνταν Ραβνγκέλοφ: «Η ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Ρανγκέλοφ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ