Χαντί : «Το ενδιαφέρον του Άρη είναι τιμητικό»

Χαντί : «Το ενδιαφέρον του Άρη είναι τιμητικό»

Ο πρώην μέσος του ΟΦΗ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των κίτρινων.

Ο Άγγελος Χαντί με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, καθώς και για τα όσα έζησε ως παίκτης του Ηρακλή. Ακόμη, ο 28χρονος μέσος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Άρη να τον εντάξει στο ρόστερ του, γεγονός που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Για την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ: «Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Κοιτάω το δικό μου καλό και της οικογένειάς μου. Δεν ήθελα αυτήν την εξέλιξη, αλλά δεν πειράζει. Τα παιδιά αξίζουν να πετύχουν τον στόχο τους. Ομάδες σαν τον ΟΦΗ και τον Άρη δεν πρέπει να παίζουν στη Β’ Εθνική και να ταλαιπωρούνται».

Για το αν είναι ανταγωνιστική η Football League: «Είναι καλό το επίπεδο. Υπάρχει ανταγωνισμό όπως και λεφτά, κάτι που είναι σημαντικό. Και σοβαρές και μεγάλες ομάδες υπάρχουν, είναι πολύ καλό το επίπεδο, το βλέπουμε όλοι μας».

Για το ότι αναφέρθηκε το όνομά του για τον Άρη: «Είναι τιμητικό αυτό. Θα δείξει, για μένα προτεραιότητα είναι το εξωτερικό εξ’ αιτίας της οικογένειάς μου. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι λίγο περίεργες, λόγω της έλλειψης χρόνου που έχεις για να σκεφτείς. Θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Για το αν υπήρξε κρούση από την πλευρά των κιτρινόμαυρων: «Όλοι εδώ στην Ελλάδα οι ποδοσφαιριστές και γενικά οι άνθρωποι στον χώρο του ποδοσφαίρου γνωριζόμαστε και μαθαίνουμε τα νέα του άλλου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Για το ότι θα βρει γνώριμα πρόσωπα σε περίπτωση που μετακομίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Σίγουρα, και όχι μόνο παλιούς συμπαίκτες. Και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και προπονητή φυσικά. Δεν είμαι εγώ ικανός να μιλήσω για τον Άρη, ξέρουμε όλοι ποιος είναι».

Για το πέρασμα του από τον Ηρακλή και αν έχει δεθεί με τους τότε συμπαίκτες του: «Υπάρχει μεγάλο δέσιμο με τα παιδιά. Κρατάμε επαφή με μια ομάδα στα social media. Και με τα παιδιά του ΟΦΗ συνεχίζω και έχω επαφές. Παρακολουθώ τις πορείες των ομάδων αυτών και τους εύχομαι τα καλύτερα, μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους, τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ήμασταν παρέα στον Ηρακλή και έβγαινε και στο γήπεδο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ