Άρης : Μέσα στο Σαββατοκύριακο ανακοινώνει Χαντί

Άρης : Μέσα στο Σαββατοκύριακο ανακοινώνει Χαντί

Την καριέρα του στον Άρη θα συνεχίσει ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει και επίσημα παίκτης της.

Αρκετές ήταν οι ομάδες που το τελευταίο χρονικό διάστημα προσέγγισαν τον Άγγελο Χαντί. Τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την Ελλάδα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε επαφές με την Ξάνθη, όμως, την άφησε μιας και δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μια συνεργασία. Όμως, ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός θα είναι ο Άρης.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή με τις δικές του επιθετικές αρετές με τον Χαντί να θέλει να δώσει τα χέρια με μία ομάδα που θα τον έκανε να νιώσει ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι… δημόσιου υπαλλήλου (μιας και μία από τις ομάδες που τον διεκδίκησαν του έκανε μία πολύ χαμηλή πρόταση). Τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι.

Το μόνο που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί το deal είναι πετάξει για τη συμπρωτεύουσα ο έμπειρος μέσος, μιας και βρίσκεται στην Αθήνα για την ώρα και στη συνέχεια να περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου ν’ ανακοινωθεί από τον Άρη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ