Παναχαϊκή – Βέροια 2-0

Παναχαϊκή – Βέροια 2-0

Η Παναχαϊκή πήρε ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στη Βέροια (2-0) και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του ΟΦΗ στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας (1-0), φτάνοντας στο +5 από τους Κρητικούς. Μεγάλες νίκες για Απόλλων Πόντου και Καλλιθέα

Η Παναχαϊκή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Βέροια (2-0), πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη της και φτάνοντας στο +5 από τον τρίτο ΟΦΗ. Το τρίποντο έφερε την υπογραφή του Μωραΐτη, ο οποίος αρχικά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 30′ και επτά λεπτά αργότερα κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Φωτάκης έκανε το 2-0.

Οι Πατρινοί έκαναν διατήρηση του αποτελέσματος από εκείνο το σημείο και μετά, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 75′, όμως τα σουτ τόσο του Βασιλείου όσο και του Μαστραντωνάκη αποκρούστηκαν πάνω στην γραμμή από τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Με τη νίκη αυτή η Παναχαϊκή έφτασε τους 32 βαθμούς και διατηρήθηκε στο -1 από τον πρωτοπόρο Άρη, ενώ η Βέροια έμεινε στους 14 βαθμούς και βρίσκεται ακόμα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης (60’ Λουμπαρδέας), Ελευθεριάδης (64’ Μαστραντωνάκης), Μωραΐτης (74’ Βασιλείου).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης (80’ Ζυγκερίδης), Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Καψάλης (60’ Γιαμόα), Δόρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (70’ Μέξης), Βανκεβάι, Λίταινας, Μπαστιάνος.

Απόλλων Λάρισας – ΟΦΗ 1-0

Ο ΟΦΗ έχασε ένα «κάρο» ευκαιρίες κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και τελικά το πλήρωσε, καθώς το γκολ του Ανδρέου στο 84′ ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στους γηπεδούχους και να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί των Κρητικών.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ τόσο στο 47′ με τον Ποτουρίδη, όσο και στο 78′ με τον Μάνο, όμως και τις δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παϊτέρη. Ότι δεν κατάφερε ο ΟΦΗ το πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας στο 84′, με τον Ανδρέου να σκοράρει με κεφαλιά στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία των γηπεδούχων. Οι Κρητικοί είχαν ακόμα ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Ντίνα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ματς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγροδήμος, Χατζής, Μαυριάς (85′ Γ. Ανδρέου), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (61′ Κανούλας), Ιβανίδης (79′ Συράκος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Φαζός (46′ Πουρτουλίδης), Κοιλιάρας (81′ Αργυρόπουλος), Ποτουρίδης, Νάστος (72′ Μαχαίρας), Παπαστεριανός, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Απόλλων Πόντου – Παναιγιάλειος 4-1  

Ο Απόλλων Πόντου πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο με 4-1 και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς τρίποντο.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις από το ξεκίνημα και στο 14′ ο Συμελίδης με δυνατό σουτ άνοιξε στο σκορ για τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 42′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Κυβελίδη, όμως ο Παναιγιάλειος μόλις δύο λεπτά αργότερα ξαναμπήκε στο ματς με τον Σταμάτη να μειώνει σε 2-1. Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ανέβασε στροφές και κατάφερε να πετύχει το 3-1 με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Μπρίτο στο 59, με τον ίδιο παίκτη τέσσερα λεπτά αργότερα να γράφει και το τελικό 4-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Τσεμπερίδης, Καπίας (76’ Καλί), Κυβελίδης (69’ Βλαχομήτρος), Λιόνης (67’ Γκουγκούδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Σμίλτος, Βλάχος, Γκούμας (88’ Τσουρής), Καζναφέρης, Κόκκορης (82’ Σακκελαρόπουλος), Γαβριηλίδης, Σταματής, Σκαρτσίλας.

Καλλιθέα – Πανσερραϊκός 3-1

Ζωντανή στην υπόθεση παραμονή έμεινε η Καλλιθέα, η οποία πανηγύρισε τη δεύτερη εφετινή της νίκη, κερδίζοντας με 3-1 τον Πανσερραϊκό.

Το παιχνίδι, πάντως, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 16′ με κεφαλιά του Γκούρτσα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 20ο λεπτό ο Συριόπουλος ισοφάρισε και έξι λεπτά αργότερα ο Σμυρλής με πέναλτι έκανε το 2-1. Η Καλλιθέα συνέχισε να πιέζει και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και έφτασε στο τελικό 3-1 στο 84′ ξανά με τον Σμυρλή.

Αχαρναϊκός – Άρης 0-3 α.α.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ