Πριν πεινάσει, μαγειρεύει

Πριν πεινάσει, μαγειρεύει

Επαφές για την απόκτηση επιθετικού εν όψει Ιανουαρίου κάνουν στον Άρη

Ο Δημήτρης Σπανός και ο Παύλος Μυροφορίδης φαίνεται πως βλέπουν πιο …μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έχει ξεκινήσει, ήδη, τις επαφές για την απόκτηση ενός επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι θα είναι Έλληνας , ενώ έχουν ξεχωρίσει τρεις -τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Superleague.

Οι Μπούρμπος και Τζανακάκης αναμένεται να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους. Σύμφωνα, πάντως, με την αρχική ιατρική διάγνωση η κατάσταση τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Νίκιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (στους κοιλιακούς) που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αντίθετα θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του ο Βαλεριάνος.

Τέλος σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στην Κρήτη, οι παλαίμαχοι του Άρη ηττήθηκαν με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ιεράπετρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ