Άρης : Στοπ στην οργανωμένη μετακίνηση στην Βέροια

Άρης : Στοπ στην οργανωμένη μετακίνηση στην Βέροια

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού,εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται η την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Άρη για τη Βέροια στο ματς της Τετάρτης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έκανε γνωστό πως απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Άρη για τη Βέροια, ενόψει του αυριανού (Τετάρτη 31/1, 17:00) αγώνα των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, για τον αγώνα ποδοσφαίρου της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2017 -2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», που διεξάγεται αύριο 31-1-2018 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Τα βρίσκει με τον Πίντο
Εξάλλου, προσφυγή σε βάρος του Άρη είχε καταθέσει ο Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο και τη Δευτέρα (29/01) ορίστηκε η δικάσιμος στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Ωστόσο, τα νέα είναι θετικά για την περίπτωσή αυτή. Συγκεκριμένα, ο νομικός του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης κατέθεσε αίτημα αναβολής, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία συμβιβασμού.

Αλλωστε ο Βραζιλιάνος, έλαβε ένα μέρος των οφειλομένων κι έτσι ο νομικός εκπρόσωπός του δέχτηκε το αίτημα της αναβολής. Πλέον η εν λόγω υπόθεση θα συζητηθεί εκ νέου στις 12 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ