Αχαρναϊκός – Απόλλων Λάρισας 1-0

Αχαρναϊκός – Απόλλων Λάρισας 1-0

Ο Αχαρναϊκός νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών για την πρεμιέρα της Football League.

Η ομάδα από το Μενίδι ήθελε τη νίκη στο γήπεδό της, υπό το βλέμμα του κόσμου της. Ο Απόλλων από την πλευρά του επιθυμούσε ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Αθήνας στο παρθενικό του ματς στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε με σουτ ο Γιώργος Αρώνης στο 65′. Ο Έλληνας άσος του Αχαρναϊκού νίκησε τον Φιρινίδη υπογράφοντας την έκβαση της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν τα καρέ του Πάντου και το κατάφεραν. Αλλά η μπάλα στην ενέργεια του Καρακατσάνη σταμάτησε στο δοκάρι.

Έτσι, το σκορ παρέμεινε ως είχε με την ομάδα του Αχαρναϊκού να ξεκινάει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη φετινή Football League.

Διαιτητής (βοηθοί): Τσουκαλάς (Κορτέσης, Δέτση)

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Αχαρναϊκός (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Αφράτης, Αρώνης, Καζβιρόπουλος, Παπασάββας, Εζουμέζου, Σταμούλης, Ζαφειράκης.

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Μαργαρίτης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης, Λαμπρόπουλος, Σαχινίδης, Βουτσιάς, Μαυριάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ