Άρης : «Πρώτη» για Μπαστακό, Χαντί και Κανακούδη

Άρης : «Πρώτη» για Μπαστακό, Χαντί και Κανακούδη

Στην προπόνηση οι τρεις νέοι παίκτες του Άρη.

Στο προπονητικό κέντρο του Ν. Ρυσίου και λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης παρουσιάστηκαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη. Οι Μιχάλης Μπαστακός, Άγγελος Χαντί και Πέτρος Κανακούδης επέλεξαν το νούμερο της φανέλας τους (9, 89 και 26 αντίστοιχα) και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες των «κίτρινων».

Στα όσα τον τράβηξαν για να επιλέξει τον Άρη στάθηκε ο Άγγελος Χαντί:

«Όπως είπα και όταν υπέγραψα, είναι πολύ τιμητικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στον Άρη. Όλοι ξέρουν το μέγεθός του. Κι εγώ όπως και όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει και να σταματήσει να ταλαιπωρείται σε αυτές τις κατηγορίες. Εδώ με οδήγησε η προοπτική της ομάδας, το μέγεθος, ο κόσμος της. Αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι πρωτοπόρος και πιο κοντά από ποτέ να επανέλθει εκεί που πρέπει. Υπάρχουν, βέβαια, ακόμη αρκετά παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους, αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο προπονητής θα το κρίνει, αλλά εγώ νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ την Κυριακή μπροστά στον κόσμο και να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Πέτρος Κανακούδης σημείωσε πως επιτακτική ανάγκη είναι να βοηθήσουν όλοι ώστε να επιστρέψει ο Άρης στην ανώτερη κατηγορία:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που ανήκω στον Άρη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Η δουλειά μου είναι αυτή του ποδοσφαιριστή και αυτό θέλω να κάνω όσο βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, θεωρώ ότι είμαι ανταγωνιστικός. Δούλευα συνεχώς το προηγούμενο διάστημα, αισθάνομαι καλά, είμαι σε επικοινωνία με τον προπονητή για να μπω κι εγώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να βοηθήσω την ομάδα. Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι ο Άρης και πως θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, γιατί κακά τα ψέματα τέσσερα χρόνια είναι πολλά για τον κόσμο και την εμβέλεια του συλλόγου. Με τον Τομ Παπαδόπουλο υπάρχει μια σχέση εκτίμησης και οικογενειακή».

Τέλος, ο Μιχάλης Μπαστακός τόνισε πως είναι έτοιμος να δουλέψει, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή γνώμη που του έδωσαν για την ομάδα άνθρωποι του ποδοσφαίρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που είμαι στην οικογένεια του Άρη. Νιώθω χαρούμενος που θα δουλέψω με τους ανθρώπους της ομάδας, θα βάλω τα δυνατά μου να ανέβει στη Superleague. Πιστεύω στον εαυτό μου, νιώθω έτοιμος και θέλω να αποδείξω ότι δίκαια βρίσκομαι εδώ. Έχω δουλέψει όλο αυτό τον καιρό, στον Ατρόμητο έκανα καθημερινά προπονήσεις. Δεν έχω έρθει για διακοπές. Πήρα μια πρώτη άποψη από πρώην συμπαίκτες μου στον Ηρακλή που αγωνίζονται πλέον στον Άρη και μου μετέφεραν πως το κλίμα είναι κατάλληλο για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής. Ρώτησα και τον κ. Λαζαρίδη και μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη».

* Θέμα προέκυψε με την οφειλή προς τον Ανδρέα Τάτο (δύο συναλλαγματικές ύψους 21.500 ευρώ η καθεμία με ημερομηνίες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου), καθώς ο πρώην παίκτης προχώρησε σε διαταγή πληρωμής και κίνησε τη διαδικασία κατάσχεσης των τραπεζικών λογαριασμών της ΠΑΕ Άρης. Οι διοικούντες, από την πλευρά τους, δηλώνουν πως το ζήτημα είναι τυπικό και θα διευθετηθεί τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ