Απόλλων Πόντου : Απέκτησε Ηλιάδη

Απόλλων Πόντου : Απέκτησε Ηλιάδη

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου είναι με κάθε επισημότητα ο Αντώνης Ηλιάδης.

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Ηλιάδη. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστή να αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ομάδας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έπειτα από την απόκτηση των Τσεμπερίδη και Βλαχομήτρο.

Ο Ηλιάδης συμφώνησε με τη νέα του ομάδα για να φοράει τη φανέλα της μέχρι το τέλος της σεζόν. Να αναφέρουμε πως ο Έλληνας μέσος πέρυσι αγωνίστηκε στον Πλατανιά και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

«Από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Αντώνης Ηλιάδης, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ.

Ο Αντώνης γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1993 στο Μακροχώρι Ημαθίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο την τοπική Ένωση Αποστόλου Παύλου. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε έως το 2016 καταγράφοντας 18 συμμετοχές στην Super League κι ένα γκολ. Συνέχισε στην ίδια Κατηγορία και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με την φανέλα του Πλατανιά κι ακολούθως του Ηρακλή, στον οποίο είχε τρεις συμμετοχές.

Η οικογένεια του Απόλλωνα υποδέχεται με χαρά και προσδοκίες τον Αντώνη κι εύχεται η συνεργασία να αποδειχθεί ωφέλιμη τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον ίδιο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ