Άρης : Γεύμα και κοινή συνέντευξη Τύπου Καρυπίδη – Τομ Παπαδόπουλου

Άρης : Γεύμα και κοινή συνέντευξη Τύπου Καρυπίδη – Τομ Παπαδόπουλου

Ο Τομ Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και την Κυριακή ο αναμένεται να παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον μεγαλομέτοχο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Ολοένα και πιο στενές φαίνεται ότι γίνονται οι σχέσεις ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον επιχειρηματία Τομ Παπαδόπουλο. Ο ομογενής επιχειρηματίας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει από κοντά το ματς του Άρη με τη Σπάρτη την Κυριακή (4/2), ενώ οι δύο άνδρες δεν θα μείνουν μόνο σε αυτό.

Καρυπίδης και Παπαδόπουλος συνέφαγαν το μεσημέρι του Σαββάτου (3/2) συζητώντας για διάφορα θέματα που απασχολούν τον Άρη, αλλά και γύρω από το επιχειρηματικό ενδιαφέρον γενικότερα.

Επιπλέον, την Κυριακή, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Κλεάνθης Βικελίδης (14:15), η οποία φυσικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι απο την προεδρική σουίτα στο Κλεάνθης Βικελιδης.

Μαζί με τον Ελληνοαμαερικανό επιχειρηματία, βρίσκεται και άμεσος συνεργάτης του Στάθης Καραντώνης. Μαζί εκπροσωπούν ένα fund το οποίο επενδύει στο ποδόσφαιρο μέσω Ακαδημιών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ