Βέροια – Δόξα Δράμας 0-2

Βέροια – Δόξα Δράμας 0-2

Την πρώτη της νίκη για το 2018 πέτυχε η Δόξα Δράμας, η οποία πέρασε από τη Βέροια με σκορ 2-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Football League.

Η Δόξα Δράμας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς τρίποντο, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Βέροιας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο 16′, με τον Γιαγκιόζη να εξουδετερώνει το μακρινό σουτ του Νατσιόπουλου. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 37′ πήρε το προβάδισμα με μακρινό σουτ του Ριζογιάννη. Οι Μαυραετοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 40′ «άγγιξαν» το 0-2, αλλά ο Γιαγκιόζης απέκρουσε το σουτ του Κουσκουνά.

Στην επανάληψη η Βέροια ανέβασε την απόδοση της και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 85′, όμως οι αμυντικοί της Δόξας απομάκρυναν την μπάλα προτού γίνει επικίνδυνος ο Βανκεβάι. Μόλις ένα λεπτό αργότερα οι Δραμινοί απάντησαν στις ευκαιρίες με το σουτ του Κάσες να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Γιαγκιόζη. Τελικά η Δόξα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 92′ με τον Κουσκουνά να πλασάρει σωστά και να κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα του.

ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Μπλέτσας, Ουνγιαλίδης (22′ Γιαμόα), Λίταινας (64′ Ζυγκερίδης), Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Σουλιώτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (73′ Ντατίδης), Αρναρέλλης (67′ Κάσες), Γουνδουλάκης (79′ Βαλλιάνος), Σιώπης, Γκότοβος, Κουσκουνάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ