Παναχαϊκή – Πανσερραϊκός 1-1

Παναχαϊκή – Πανσερραϊκός 1-1

Η Παναχαϊκή έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1). Τρίτο σερί τρίποντο για τον Απόλλων Λάρισας (1-0 τον Απόλλων Πόντου εντός έδρας), νίκη και για τον Εργοτέλη (1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Εντός έδρας απώλεια για την Παναχαϊκή, η οποία έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό και είδε τον ΟΦΗ να την πλησιάζει στο βαθμό στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Πατρινοί μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 27′ θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως ο Πολίτης απέκρουσε την κεφαλιά του Βασιλείου. Οκτώ λεπτά αργότερα οι Σερραίοι πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ενομό.

Η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε και στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μωραΐτη στο 48′, την οποία απέκρουσε ο Πολίτης. Επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή.

Ο επιμένων νικά λένε, όμως, κι έτσι έγινε και με τον Μωραΐτη, ο οποίος στο 66′ πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με κεφαλιά. Η Παναχαϊκή συνέχισε να πιέζει, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Ντάσιος (61′ Μπουτζίκος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (46′ Στεργίδης), Μουστακόπουλος (76′ Γκίνο), Βασιλείου, Μωραϊτης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ποζατζίδης (84′ Χατζητέρζογλου), Ιωαννίδης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος (61′ Ρούτσης), Κρητικός (74′ Δούμτσιος), Ναζίμ, Ενομό.

Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 1-0

Νικών συνέχεια για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος επικράτησε του Απόλλων Πόντου με 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά οι Θεσσαλονικείς ήταν η ομάδα που έφτασε κοντά στο 0-1 στο 7′, όμως το σουτ του Μπρίτο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Κυανόλευκοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Λόπεθ να απομακρύνει το σουτ του Παπαζαχαρία. Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 37′ το σουτ του Χατζή πέρασε δίπλα από το τέρμα του Λόπεθ, με το 0-0 να διατηρείται μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 77′ οι κόποι τους έπιασαν τόπο, με τον Κανούλα να σκοράρει με προβολή και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (85’ Ανδρέου Ιωαν.), Τσιλούλης, Κανούλας (81’ Δημολιός), Συράκος (58’ Καρακατσάνης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82’ Βλαχομήτρος), Καπίας, Λιόνης (80’ Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης.

Εργοτέλης – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Tο αήττητο σερί του συνέχισε ο Εργοτέλης, ο οποίος κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 7′ έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Γκέκα να αποκρούει με τα πόδια το πλασέ του Κάιπερς. Ο ρυθμός έπεσε από εκείνο το σημείο και μετά χωρίς αξιόλογες φάσεις. Στο 42′ ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κωνσταντινόπουλου, με την απόφαση να προκαλεί αντιδράσεις από μεριάς Θεσσαλών.

Ο Κάιπερς ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια μετά την απόκρουση του Γκέκα. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο μέρος και «άγγιξαν» το 2-0 στο 54′, όμως ο Σταματάκος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αχαρναϊκός – ΟΦΗ 0-3 α.α.

Η επόμενη αγωνιστική της Football League:

Δευτέρα (5/2)

Καλλιθέα – Αιγινιακός

Καραϊσκάκης – Παναιγιάλειος

Τετάρτη (7/2)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Τρίκαλα

Επόμενη Αγωνιστική (10-11/2)

Σάββατο (10/2)

Πανσερραϊκός – Άρης

Κυριακή (11/2)

Αιγινιακός – Εργοτέλης

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναχαϊκή

Απόλλων Λάρισας – ΑΟΧ Κισσαμικός

Απόλλων Πόντου – Καραϊσκάκης

ΟΦΗ – Βέροια

Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

Σπάρτη – Δόξα Δράμας

Τρίκαλα – Καλλιθέα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ