Σπανός : «Η στιγμή που περιμένουμε έρχεται»

Σπανός : «Η στιγμή που περιμένουμε έρχεται»

Η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα που έχει ο Άρης από τους αντιπάλους του ικανοποιεί τον προπονητή του.

Στην απόδοση της ομάδας και στον τρόπο που αυτή αγωνίστηκε στάθηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Σπανός, ενώ σχολίασε και την αντιμετώπιση που έχει ο Άρης από τη διαιτησία.

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε βασικό στόχο την οργανωμένη άμυνα και να βγάλει μια αντεπίθεση να πάρει το παιχνίδι και το 0-0. Εμείς είχαμε τρεξίματα, πάθος, διάθεση και πάνω απ’ όλα καλή απόδοση. Οι 7-8 ευκαιρίες που είχαμε ήταν καθαρές και μάλιστα στο 1/3 του γηπέδου με τους αντιπάλους να παίζουν άμυνα, αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτό θα αντιμετωπίζουμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να σκοράρουμε. Κι εγώ ήθελα να νικήσουμε 3-0, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την προσπάθεια που είχε σήμερα η ομάδα. Συνεχίζουμε ταπεινά με πολλή σεμνότητα, δεν βλέπουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες αλλά μόνο τους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο, η στιγμή που περιμένουμε σίγα σιγά έρχεται».

Για την ανάπτυξη της ομάδας:

«Η ομάδα συνεχώς αλλάζει πλευρά και μεταφέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, έχουμε κατοχή. Όταν μικραίνει ο χώρος με τη μαζική άμυνα του αντιπάλου πρέπει να μεταφερθεί η μπάλα γρήγορα εκεί που πρέπει».

Για τη χρησιμοποίηση των νεοαποκτηθέντων Μπαστακού και Χαντί:

«Ήταν ρίσκο και η βασική μου σκέψη ήταν μην κάψω τα παιδιά. Απέτυχε το ρίσκο αλλά είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό που θέλουμε από τον Χαντί είναι η έξυπνη κάθετη και από τον Μπαστακό το τελείωμα. Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που είδα, αν έχει κάποιος κάνει μόνο τέσσερις μέρες προπόνηση είναι λογικό και το φταίξιμο το παίρνω εγώ».

Για τη διαιτησία:

«Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε χειρότερα. Αν όμως σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο θα βγούμε τρίτοι και θα αναρωτιόμαστε τι έφταιξε. Εμείς θα έρθουμε πρώτοι ό,τι και να γίνει με οποιαδήποτε διαιτησία και αντίπαλο. Αυτό που βλέπω τον τελευταίο μήνα είναι μια εμπλοκή. Δεν είναι δικό μου θέμα, εγώ θέλω να κρατήσω την ομάδα ήρεμη μέσα στα αποδυτήρια. Υπάρχουν υπεύθυνοι εξαιρετικοί και ο πρόεδρος που θα μεταφέρουν στους αρμόδιους αυτό που πρέπει να γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ