Καραϊσκάκης – Παναιγιάλειος 2-0

Καραϊσκάκης – Παναιγιάλειος 2-0

Ο Καραϊσκάκης επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του Πανεγιάλειου. «Λευκή» ισοπαλία για Καλλιθέα και Αιγινιακό.

Την πρώτη του νίκη μετά από περίπου ένα μήνα πέτυχε ο Καραϊσκάκης, ο οποίος επικράτησε του Παναιγιάλειου με 2-0 στην Άρτα, φτάνοντας στην πέμπτη εντός έδρας νίκη του την εφετινή σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο 20′, όμως ο Καραγιαννίδης απέκρουσε το σουτ του Χαρίτου. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 52′ με κεφαλιά του Ευαγγέλου. O Καραϊσκάκς ενέτεινε την πίεση του και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά ο Τσάπαλος είπε «όχι» στον Λουκίνα στο 60′ και το 75′ και σε σουτ του Δημητριάδη στο 62′.

Ο Παναιγιάλειος έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 77′, με την κεφαλιά του Καναβέτα να σταματάει στο δοκάρι και στο 88′ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου.

Με τη νίκη αυτή ο Καραϊσκάκης απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, με τον Παναιγιάλειο που βρίσκεται εντός αυτής να μένει στο -6 από τις θέσεις παραμονής.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (46′ Κυριάκης), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Δημητριάδης (86′ Κόλλινς), Μπεκατώρος, Κουσίδης (46′ Ευαγγέλου), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γραμματίκας, Γκούμας, Μηλιώτης, Χαρίτος (33′ Δοξάκης), Πολιανίδης (59′ Καναβέτας), Ζαφειράκης (59′ Κόκκορης), Σταματής.

Καλλιθέα – Αιγινιακός 0-0

Η Καλλιθέα παρότι είχε την υπεροχή δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αιγινιακού, μένοντας στο 0-0 στην αναμέτρηση του «Ελ Πάσο».

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά τα πολλά λάθη τους στην ανάπτυξη δεν τους βοήθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έκλεισαν τους χώρους και κατάφεραν να πάρουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Αλέξανδρος Σμυρλής ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο, όμως η σημαντικότερη φάση ανήκε στον Συριόπουλο, με τον Τόλιο να αποκρούει την κεφαλιά του στο 75΄.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος, Καντέ, Μάκο (73′ Ζυγκερίδης), Σμυρλής, Γλυνός (82′ Ντούγκα), Ταμπάκης (64′ Χοτζάλι).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι (76′ Πετρούσης), Πέριτς, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιάνης (61′ Μπιλάλι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ