Παναχαϊκή : Ρεπό και προβληματισμός για τις γκέλες

Παναχαϊκή : Ρεπό και προβληματισμός για τις γκέλες

Μέρα ξεκούρασης για την ομάδα της Παναχαϊκής, που στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν την Τρίτη (6/2) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, καθώς τους έχει παραχωρηθεί ρεπό. Στους Αχαιούς υπάρχει προβληματισμός για τις δύο σερί ισοπαλίες, με Σπάρτη εκτός (0-0) και Πανσερραϊκό εντός (1-1).

Για το τελευταίο παιχνίδι βέβαια η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει αρκετά παράπονα για τη διαιτησία, όπως και να ‘χει χάθηκε αρκετό έδαφος. Ο μεν ΟΦΗ πλησίασε στον πόντο (33 έναντι 34 βαθμοί), ο δε Άρης (39) απομακρύνθηκε στους 5.

Πλέον η ομάδα της Πάτρας στρέφει την προσοχή της στην 16η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ένα ματς που σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά που θα πρέπει πάση θυσία η Παναχαϊκή να κερδίσει.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θέλει να δει την Τετάρτη (7/2) κατά πόσο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Φουρλάνος, που έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Είσοδος από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στην Καρδίτσα

Εξάλλου, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους οπαδούς που θέλουν να ταξιδέψουν στην Καρδίτσα: «Αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής (11/2/2018) στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:

Όσοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης από την Βορειοανατολική Θύρα του πετάλου της Βόρειας κερκίδας (Λεωφόρος Δημοκρατίας).

Έξω από την συγκεκριμένη Θύρα θα λειτουργεί εκδοτήριο προκειμένου οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής να μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για την είσοδο τους στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ