ΟΦΗ : Προώθησε και άλλο ταλέντο από τις ακαδημίες

ΟΦΗ : Προώθησε και άλλο ταλέντο από τις ακαδημίες

Την ευκαιρία στον Βαγγέλη Νοικοκυράκη να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έδωσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον πιτσιρικά χαφ να είναι ένα από τα παιδιά των ακαδημιών της κρητικής ομάδας που έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Το βλέμμα των ανθρώπων του ΟΦΗ δεν είναι μόνο στο σήμερα. Αλλά και στο αύριο. Γι’ αυτό το λόγο και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προσφέρει επαγγελματικά συμβόλαια σε αρκετά παιδιά των ακαδημιών με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη να είναι ο τελευταίος.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της κρητικής ΠΑΕ και θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης με δηλώσεις του στη επίσημη ιστοσελίδα των Μελανόλευκων, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Ήταν το όνειρο μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είμαι υπερήφανος που ο κύριος Παπαδόπουλος, με επέλεξε. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τον δικαιώσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Κ19 του ΟΦΗ και τους προπονητές μου για την βοήθεια τους».

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Επισκοπή Πεδιάδος, ακολούθησε ο ΟΦΗ’ 94 και η Κ19 του ΟΦΗ.

«Βαγγέλη καλώς ήρθες στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ! Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ