Εργοτέλης : Ανακοίνωσε Άλμπερτ Μπρους

Εργοτέλης : Ανακοίνωσε Άλμπερτ Μπρους

Παίκτης του Εργοτέλη είναι και επισήμως ο Άλμπερτ Μπρους με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Την καριέρα του στον Εργοτέλη θα συνεχίσει ο Άλμπερτ Μπρους με τον έμπειρο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς που θα έχει ισχύ για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου από το Ηράκλειο που με την προσθήκη του Μπρους γίνεται ακόμη πιο ισχυρός στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη. Γνωρίζω το πρωτάθλημα της Football League και τις δυσκολίες του. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το δείχνει μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Ανυπομονώ ν αγωνιστώ. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες για να πάρει η ομάδα μας αυτό που της αξίζει», τα πρώτα του λόγια.

Ο 24χρονος Γκανέζος έλαβε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης των κιτρινόμαυρων οι οποίοι μετά τα χθεσινό ρεπό μπήκαν ουσιαστικά σε ρυθμούς Αιγινιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ