Τζανακάκης : «Να κερδίζουμε και τον διαιτητή»

Τζανακάκης : «Να κερδίζουμε και τον διαιτητή»

Οι δηλώσεις του 26χρονου αμυντικού του Άρη εν όψει του αυριανού αγώνα στις Σέρρες.

Στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση και στα διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας του που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο Μανώλης Τζανακάκης με δηλώσεις του στη Media Day της ΠΑΕ Άρης πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζανακάκης: 

Για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι ένα δύσκολο ματς, από τα πιο δύσκολα της φετινής σεζόν. Ο Πανσερραϊκός είναι μαχητική ομάδα εντός έδρας και το ξέρουμε. Και ο προπονητής μας επισήμανε μετά από το ματς με τη Σπάρτη ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Θα είμαστε έτοιμοι αύριο για να δώσουμε τη μάχη μας, έχουμε δουλέψει καλά και θα κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν σκοράρει εύκολα: «Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν κάναμε φάσεις. Στο παιχνίδι με τη Σπάρτη ήμασταν καλοί, πιέσαμε και δημιουργήσαμε, βγάλαμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Είμαστε σε κακό φεγγάρι στο «γκολ», τα παιδιά έχουν ποιότητα και θα το λύσουμε το θέμα».

Για τις κακές διαιτησίες: «Εμείς σαν παίκτες δε πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό. Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι μέσα στην ομάδα για να ασχοληθούν. Εμείς θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίζουμε και τους αντίπαλους και τον διαιτητή».

Για τον τραυματισμό που είχε πρόσφατα: «Μετά τον τραυματισμό μου ήθελα να πάρω και πάλι τα πάνω μου. Είμαι έτοιμος και χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω και πάλι στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ