ΟΦΗ : Υποδέχεται μισός τη Βέροια

ΟΦΗ : Υποδέχεται μισός τη Βέροια

Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια.

Όχι έναν, ούτε δύο. Αλλά έξι παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει για το εντός έδρας ματς του ΟΦΗ με τη Βέροια ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους τραυματίες:  Δερμιτζάκη (ενοχλήσεις στο γόνατο), Παπατόλιο, Κοιλιάρα, Λεάλ, Οικονόμου, Περογαμβράκη, όπως και τους ανέτοιμους Κοντογιάννη, Πλευράκη και Νοικοκυράκη.

Ωστόσο, το καλό για τον προπονητή των Μελανόλευκων είναι ότι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Ζοσέ Κοέλιο, του οποίου το δελτίο έφτασε στα χέρια του πριν από μερικές μέρες με τον Πορτογάλο μέσο να ανεβάζει στροφές και να δείχνει έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Κρητικών.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Παναγιώτου,Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης,Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ