Χαραλαμπίδης : «Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη»

Χαραλαμπίδης : «Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη»

Όσα είπε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη στη συνέντευξη Τύπου.

Ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη εξέφρασε την άποψη πως το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών του.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Μετά το παιχνίδι στην Πάτρα, η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική. Στις μέρες που μεσολάβησαν δουλέψαμε για το παιχνίδι και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι. Τώρα μαθαίνω κάποιους νέους ποδοσφαιριστές, χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά, αλλά με την προσπάθεια έμεινα ικανοποιημένος. Τα γκολ που δεχτήκαμε πιστεύω πως ήταν πολύ φτηνά.

Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Αν είχαμε καθαρότερο μυαλό υπήρχαν οι προϋποθέσεις να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει και μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές και νομίζω πως θα γίνει».

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού στην συνέντευξη τύπου και σε γενικές γραμμές συμφώνησε με τον προπονητή του.

«Είμαστε πολύ αδικημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ. Ο προπονητής μας μας ζήτησε μερικά πράγματα μέσα στην εβδομάδα και θέλαμε να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης δεν μας έκανε ούτε μία ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ