Άρης : Οι μάγκες με τα κιτρινόμαυρα

Άρης : Οι μάγκες με τα κιτρινόμαυρα

Με παίκτες που το μάτι τους γυαλίζει ο Άρης δεν γίνεται να χάσει την άνοδο στη Superleague.

Σε καμία περίπτωση αυτός ο Άρης δεν μαγεύει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αρκετές ήταν οι φορές που έβγαλε το λάδι των οπαδών του που βρέθηκαν στις Σέρρες, αλλά και όλων όσων τον παρακολούθησαν από την τηλεόραση. ‘Έχει όμως παίκτες μάγκες, που το μάτι τους γυαλίζει και δεν δέχονται το αρνητικό αποτέλεσμα, δίνοντας τα όλα για την νίκη.

Σε ένα γήπεδο «καταραμένο» για τον ίδιο, όπως αυτό των Σερρών, απέναντι σε μια ομάδα που έδωσε το 110% των δυνατοτήτων της για να του κόψει βαθμούς αλλά και να επιβιώσει η ίδια, οι παίκτες του Άρη, δέχτηκαν την ψυχρολουσία με το γκολ του Τσιμίκα, λίγα λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης.

Ότι και αν έχει πάντως να πει κανείς για αυτά τα παιδιά, δεν μπορεί να τους προσάψει αδιαφορία και έλλειψη προσπάθειας. Με τον Διαμαντόπουλο, ναι αυτόν που μεγάλη μερίδα του κόσμου κατηγορούσε στο παιχνίδι με την Βέροια, να περνάει σαν αλλαγή και την ώρα που η μπάλα «έκαιγε» , να τη σπρώχνει στα δίχτυα και τον Άρη ακόμα πιο κοντά στη Superleague.

O Άρης σε αντίθεση με την περσινή αγωνιστική περίοδο έδειξε χαρακτήρα, έδειξε «μέταλλο» μεγάλης ομάδας, έδειξε αποφασισμένος να πάρει την άνοδο. Με τον κόσμο του να κάνει τις Σέρρες Κλεάνθης Βικελίδης. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί, παρά την νίκη, ότι πριν ο Σόουζα στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο γκολ , δεν καταλογίστηκε και πάλι πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ