ΟΦΗ: «Δεν ασχολούμαστε με μαριονέτες και πουθενάδες»

ΟΦΗ: «Δεν ασχολούμαστε με μαριονέτες και πουθενάδες»

Σκληρή απάντηση του ΟΦΗ στον προπονητή της Βέροιας Απόστολο Τερζή

Ο ΟΦΗ δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Βέροιας, Απόστολος Τερζής, μετά το παιχνίδι των δυο ομάδων. Συγκεκριμένα ο Κρητικός σύλλογος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας της Ημαθίας σχετικά με τα «δυο κάλπικα πέναλτι» κάνει λόγο για δηλώσεις κατά παραγγελία και τονίζει ότι από πλευράς του  δεν θα απαντήσει σε «μαριονέτες και ανύπαρκτους πουθενάδες»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Bγήκε -λέει- και μίλησε σε βάρος του ΟΦΗ και της φιλοξενίας που είχε η Βέροια στο μεταξύ μας παιχνίδι, κάποιος που αποκαλείται προπονητής της.

Και είπε -λέει- ότι ο ΟΦΗ κέρδισε με κάλπικα πέναλτι και απειλές, ένα παιχνίδι στο οποίο έβαλε τρία γκολ, είχε δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες!

Αλήθεια, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα επινοήσουν!

Ο άνθρωπος αυτός, είπε αυτά που του είπαν κάποιοι να πει και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Του τα έγραψαν σε ένα χαρτί και του είπαν βγες και πες τα, για να δημιουργήσουν κλίμα. Κατ’ εντολή τους, λειτούργησε.

Άξιος ο μισθός του λοιπόν, μόνο που δεν θα τον πάρει, από τους αφανείς ιδιοκτήτες του! Ο ΟΦΗ δεν θα απαντήσει σε αυτόν. Γιατί δεν μπορεί να ασχολείται με μαριονέτες και ανύπαρκτους πουθενάδες. Θα απαντήσει, για να ακούσουν εκείνοι που πρέπει. Εκείνοι που βρίσκονται σε ΠΑΝΙΚΟ και ΦΟΒΟ.

Η εικόνα που παρουσιάζει ο σημερινός ΟΦΗ, ο οποίος παίζει κατά γενική ομολογία το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποδόσφαιρο της κατηγορίας, τους έχει ΤΡΟΜΑΞΕΙ. Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου του ΟΦΗ, που δείχνει ένα ΟΦΗ ΔΥΝΑΤΟ και ΕΝΩΜΕΝΟ τους ανησυχεί. Χάνουν την ψυχραιμία τους και εκτίθενται.

Όλα αυτά τα «καραγκιοζιλίκια» στα οποία επιδίδονται, απλά δυναμώνουν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον κόσμο της ιστορικής Βέροιας.

Από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ