Τερζής : «Γελάνε και τα τσιμέντα με τις υποδείξεις του διαιτητή»

Τερζής : «Γελάνε και τα τσιμέντα με τις υποδείξεις του διαιτητή»

Κάλπικα ήταν τα δυο πέναλτι που δόθηκαν κατά της Βέροιας στο Γεντί Κουλέ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον προπονητή της Τόλη Τερζή, που μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο.

Ο προπονητής της Βασίλισσας του Βορρά μιλώντας στο Yellow Radio 92,8 ανέφερε αναλυτικά:

«Γελάνε και τα τσιμέντα. Εγώ για να είμαι σίγουρος και να το δω με τα ματιά μου, είδα δυο φορές το παιχνίδι και μία σήμερα. Μπορείτε να τα δείτε και εσείς, σε μια φάση στο πρώτο 10λεπτο ο παίκτης μου κοντά στο κόρνερ πηγαίνει με τη μπάλα και βγαίνει ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ εκτός περιοχής. Η φάση είναι καθαρή κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής δίνει φάουλ και κίτρινη, ενώ το ματς είναι στο 0-0 και έχεις 80 λεπτά μπροστά σου.

Στη φάση του πρώτου πέναλτι στο 45’, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο Βουό, πατάει τον παίκτη μου και είναι επιθετικό φάουλ και πάει κατευθείαν στη βούλα. Ο ποδοσφαιριστής μου ζητούσε αλλαγή μετά. Εκεί που έδωσε το δεύτερο πέναλτι ήταν έξω από την περιοχή ο δικός μου παίκτης, τραβάει το πόδι προς τα πίσω και κάνει βουτιά ο επιθετικός του ΟΦΗ. Εγώ να χάσω αλλά όχι με κάλπικα πέναλτι.

Τρεις φορές είδα το παιχνίδι για να μην κάνω λάθος. Μετά τον αγώνα δεν αναφέρθηκα σε κάτι στη συνέντευξη Τύπου, γιατί δεν ήμουν σίγουρος από αυτά που μου έλεγαν τα παιδιά στα αποδυτήρια. Τώρα που έχω παρακολουθήσει σε βίντεο το ματς έχω ξεκάθαρη άποψη και σας το ξαναλέω. Μπορείτε να το δείτε και εσείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ