Άρης : Ξαφνικό απρόοπτο με Κάσσο στον Άρη

Άρης : Ξαφνικό απρόοπτο με Κάσσο στον Άρη

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη κάκωση στο γόνατο.

Στις προπονήσεις επέστρεψε την Τρίτη (13/2) ο Άρης μετά το ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες του την Δευτέρα. Ετσι οι κίτρινοι ξεκίνησαν προετοιμασία για την αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/02, 15:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Για τον Σπανό προέκυψε ένα απρόοπτο, καθώς ο Πασχάλης Κάσσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, δεν συμμετείχε ο Πασχάλης Κάσσος.

Κι αυτό καθώς, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που υπέστη ελαφριά κάκωση πρόσθιου έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πλέον μένει να δούμε αν προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Σπανού για το ματς με τους Θεσσαλούς.

Εξάλλου, να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Τέλος, την Τετάρτη (14/2), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Παράπονα για την διαιτησία και στον Περέιρα

Από εκεί και πέρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην Αθήνα την Τρίτη (13/2) όπου και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μέλο Περέιρα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, εξέφρασε στον Πορτογάλο παράγοντα τα σοβαρά παράπονα που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία. Όπως μεταφέρουν οι κίτρινοι, ο Θοδωρής Καρυπίδης ζήτησε από τον Πορτογάλο, να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο ο ίδιος με την διαιτησία στο πρωτάθλημα της Football League. Επίσης ξεκαθάρισε πως ο Αρης θέλει το 50-50 και να παίρνει ότι δικαιούται στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ