Άρης : Οριστικά εκτός ο Κάσσος

Άρης : Οριστικά εκτός ο Κάσσος

Ο Πασχάλης Κάσσος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες, περίπου, καθώς είχε υποστεί ελαφριά κάκωση πρόσθιου έξω μηνίσκου στο γόνατο του αριστερού του ποδιού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θα βρίσκεται φυσικά στην διάθεση του Δημήτρη Σπανού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ θα απουσιάσει και […]

Ο Πασχάλης Κάσσος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες, περίπου, καθώς είχε υποστεί ελαφριά κάκωση πρόσθιου έξω μηνίσκου στο γόνατο του αριστερού του ποδιού.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θα βρίσκεται φυσικά στην διάθεση του Δημήτρη Σπανού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ θα απουσιάσει και από το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος με τον Αιγινιακό.

Η αντικατάσταση του Κάσσου αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο προπονητής του Άρη στο βασικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Οι Πασάς (έχει το προβάδισμα) και Ντούνης είναι οι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ