Σπάρτη : Νέος προπονητής ο Θεοδοσιάδης

Σπάρτη : Νέος προπονητής ο Θεοδοσιάδης

Τον νέο της προπονητή ανακοίνωσε η Σπάρτη, με τον Σάκη Θεοδωρίδη να είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Σπάρτη βρήκε τον αντικαταστάτη του Θωμά Γράφα στο πρόσωπο του Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της ομάδας της Λακωνίας. Μέχρι πρότινος, ο 42χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας.

Μάλιστα, ο Θεοδοσιάδης έχει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Football League, όντας για έξι χρόνια προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτης είναι πλέον ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο 42χρονος τεχνικός ήταν φέτος στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο ανέλαβε μετά από 6 σεζόν στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο προπονητής από την Πέλλα σε αυτές τις έξι χρονιές στην Αναγέννηση πέτυχε δύο ανόδους (από το Περιφερειακό στη Football League 2 και κατόπιν στη Football League), «άγγιξε» τα πλέι-οφ ανόδου στη Superleague τη σεζόν 2014-15 και πρόπερσι, σε μία απίστευτη πορεία, κατάφερε να παραμείνει στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας τεράστια προσπάθεια τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι-άουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ