Άγγελος Χαντί : «Ομάδα επιπέδου Super League o Άρης»

Άγγελος Χαντί : «Ομάδα επιπέδου Super League o Άρης»

Το10.gr μίλησε με τον Άγγελο Χαντί με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο άδοξο φινάλε που είχε η συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

Στο πρόσφατο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου ο Άγγελος Χαντί είχε προτάσεις στα χέρια του από πολλές ομάδες. Το10.gr μίλησε με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποκάλυψε το λόγο που επέλεξε τον Άρη, μιας και πιστεύει πως οι Κίτρινοι έχουν όλες τις προδιαγραφές για να ανέβουν στη Super League με το project της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι εκείνο που τον κέρδισε.

Παράλληλα, ο Χαντί αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον ΟΦΗ, αλλά και τις σχέσεις που έχει με τον κόσμο της κρητικής ομάδας που πλέον δεν είναι και οι καλύτερες, κάτι που δεν περίμενε ποτέ ο ίδιος μετά απ’ όλα αυτά που πρόσφερε στον σύλλογο του Ηρακλείου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Άγγελος Χαντί:

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, τον Άρη και το ντεμπούτο του:

«Το περίμενα πώς και πώς το ντεμπούτο μου με τη φανέλα του Άρη. Μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Χάρηκα πολύ που έπαιξα, αλλά, περισσότερο που πήραμε τη νίκη. Σίγουρα είναι τιμητικό να φοράω τη φανέλα του Άρη. Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Μία ομάδα που διαθέτει παίκτες κλάσης, αλλά, σκοπός μου είναι να δώσω τα δικά μου στοιχεία στον Άρη και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος».

Για τους λόγους που επέλεξε τον Άρη:

«Ο Άρης μπορεί να αγωνίζεται στη Football League, αλλά τον διάλεξα, γιατί είναι ομάδα της Super League και μάλιστα μεγάλη! Είχα προτάσεις από το εξωτερικό και από ομάδες της Super League, αλλά διάλεξα τον Άρη, γιατί μου άρεσε το project που υπάρχει. Επίσης, το περιβάλλον που υπάρχει στο σύλλογο είναι το καλύτερο που μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής».

Γιατί έφυγε από τον ΟΦΗ:

«Το μόνο σίγουρο είναι πως στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να ακούσεις «ευχαριστώ». Μερικοί στον ΟΦΗ έχουν κακή μνήμη και ξεχνάνε εύκολα. Αλλά δεν πειράζει. Εγώ εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Ωστόσο, δεν περίμενα ότι ο κόσμος του ΟΦΗ θα με έβριζε και θα μου συμπεριφερόταν έτσι όταν έκανα γνωστό πως θα φύγω από την ομάδα και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Για χάρη του ΟΦΗ είχα αφήσει τη Super League και έπαιξα στη Football League 2. Αλλά κάποιοι τα ξεχνάνε όλα αυτά».

Για το αν μπορεί ο Άρης να αντέξει την πίεση ως το τέλος και να τερματίσει πρώτος:

«Ο Άρης κερδίζει με κάθε τρόπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δείχνει πως έχει μέταλλο σαν ομάδα. Δείχνουμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ, ότι παλεύουμε κάθε ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Γι’ αυτό και έχουμε πάρει τόσες νίκες στα τελευταία λεπτά. Έχουμε πίστη για τη νίκη σε κάθε ματς, με αποτέλεσμα να είμαστε πρώτοι και τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι τυχαίο».

Για το κλίμα που συνάντησε στα αποδυτήρια της ομάδας:

«Τα παιδιά από την πρώτη ημέρα με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Με αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήγα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Η ομάδα είναι ενωμένη. Ομάδα που δεν είναι δεν γίνεται να είναι πρώτη. Ωστόσο, εγώ θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής μέχρι να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου».

Για τους προσωπικούς του στόχους από εδώ και πέρα:

«Ο προσωπικός στόχος που έχω είναι να βοηθήσω τον Άρη όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να ανέβει στη Super League».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει επιθετικά τον Άρη που έχει δείξει ότι «πονάει» εκεί:

«Δεν είναι εύκολο το έργο μου. Έρχομαι να μπω σε μια ήδη πετυχημένη συνταγή. Σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα. Το μόνο σίγουρο από πλευράς μου είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα χρειαστώ λίγο χρόνο, μέχρι να προσαρμοστώ».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος του Άρη είναι πάντα εκεί. Δεν αφήνει ποτέ τον Άρη μόνο του. Ούτε ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της.  Αγαπάει την ομάδα και της το δείχνει. Ο κόσμος του Άρη είναι δίπλα στην ομάδα είτε κερδίζει, είτε χάνει».

Για την απίστευτη πορεία που κάνει ο ΟΦΗ στη Football League μετά τη φυγή του, παρά τα πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα:

«Η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο να διαλυθεί. Ωστόσο, είναι κάτι που δεν ήθελα ποτέ. Δεν μου προκαλεί έκπληξη η πορεία του ΟΦΗ. Πάντα πίστευα τα παιδιά. Από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα το κακό του ΟΦΗ αν το ήθελα δεν θα ερχόμουν σε συμβιβασμό με την ομάδα. Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και πλέον ανήκω στον Άρη».

Για την εμπειρία της εθνικής Ιορδανίας: 

«Είναι πολύ καλά τα πράγματα εκεί πέρα και είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε περάσει στη τελική φάση του Ασιατικού Κυπέλλου. Είναι τιμητικό για εμένα να φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Όπως και για κάθε άλλο ποδοσφαιριστή. Το επόμενο επίσημο παιχνίδι μας είναι στις 27 Μαρτίου και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το ποια ομάδα μπορεί να ανέβει στη Super League πέρα από τον Άρη: 

«Αντικειμενικά μιλώντας ο ΟΦΗ παίζει πολύ καλά και παίρνει νίκες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεγράψουμε την Παναχαϊκή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ή κριθεί για καμία θέση. Εμείς ως Άρης πάμε ταπεινά για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δηλαδή, να τερματίσουμε πρώτοι και να πάρουμε την άνοδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ