Βέροια : Τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης βαθμών

Βέροια : Τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης βαθμών

Η Βέροια συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς τιμωρήθηκε οριστικά με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τις οφειλές στον Τομάς Γκονθάλεθ.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Βέροια, αφού φαίνεται πως ακόμα έχει οφειλές προς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ήδη καταθέσει προσφυγή. Έτσι, η «Βασίλισσα του Βορρά» τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο, για οφειλές της στον Αντόνιο Γκονθάλεθ ο οποίος είχε αγωνιστεί την σεζόν 2016-17 στην Super League.

Παρά το γεγονός πως από την προσωρινή διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας διέρρεε πως έχει πληρωθεί ένα μέρος του ποσού, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να έρθει κι επίσημα η ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών.

Παράλληλα, η Βέροια κινδυνεύει με νέο -3 λόγω της οφειλής στον Μπατιόν, που έπρεπε να πληρωθεί την Παρασκευή (16/2). Αν λοιπόν μέχρι την Τρίτη (20/2) δεν εξοφληθεί, η Λίγκα θα προχωρήσει σε νέα αφαίρεση βαθμών κι αξίζει να σημειωθεί πως αν υπάρξει και τρίτη ποινή αφαίρεσης βαθμών τότε η ομάδα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ