Συνεργασία Άρη με Αγκάνθο

Συνεργασία Άρη με Αγκάνθο

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν αν αξιοποιήσουν τις γνωριμίες του παλιού παίκτη της ομάδας, Νταβίντ Αγκάνθο, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την πόρτα του Νταβίντ Αγκάνθο χτύπησε ο Άρης προκειμένου να βοηθήσει στη στελέχωση της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο παλαίμαχος επιθετικός, που φόρεσε την «κίτρινη» φανέλα για δυο σεζόν (2012-2014) και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, είναι πλέον εκλεγμένος εκπρόσωπος της ένωσης αμειβόμενων ποδοσφαιριστών της Ισπανίας. Η κομβική θέση που κατέχει οδήγησε τους διοικούντες την ΠΑΕ σε επικοινωνία μαζί του, ώστε να αναλάβει χρέη συμβούλου και να φέρνει σε επαφή παίκτες από την πατρίδα του που πιστεύει ότι θα ήταν καλή προσθήκη στην ομάδα.

Ο Αγκάνθο εμφανίζεται θετικός στο όλο εγχείρημα και η συμφωνία αναμένεται να προχωρήσει άμεσα μετά από συνάντηση που θα έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, πιθανότατα επί ελληνικού εδάφους. Η κίνηση είναι μέρος του σχεδίου δικτύωσης που επιχειρεί ο Άρης στη διεθνή αγορά, με επόμενο στόχο να βρει συνεργάτες που έχουν επαφή με ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της κεντρικής και νότιας Αμερική.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τον ρόλο αυτό του μεσάζοντα να παίξει και πάλι κάποιος ξένος πρώην παίκτης της ομάδας που ασχολείται ακόμη με το αντικείμενο και γνωρίζει καλά την ταυτότητά της.

Ρεπό για την Καθαρά Δευτέρα, οικογενειακό «διπλό» αύριο

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκουράζονται ανήμερα Καθαρά Δευτέρα και θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, με πρώτο τους αντίπαλο τον Αιγινιακό (Κυριακή 25/10, 3 μ.μ.).

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσουν την Κ19 σε οικογενειακό «διπλό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ