Μουμίν : «Να αυξήσουμε τη διαφορά»

Μουμίν : «Να αυξήσουμε τη διαφορά»

Στην καλή βαθμολογική συγκομιδή που πέτυχε ο Άρης στον πρώτο γύρο στάθηκε ο Χουσεΐν Μουμίν στις δηλώσεις του στη media day που διοργάνωσε ΠΑΕ Άρης στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και να επιδιώξει από εδώ και πέρα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους αντιπάλους […]

Στην καλή βαθμολογική συγκομιδή που πέτυχε ο Άρης στον πρώτο γύρο στάθηκε ο Χουσεΐν Μουμίν στις δηλώσεις του στη media day που διοργάνωσε ΠΑΕ Άρης στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και να επιδιώξει από εδώ και πέρα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους αντιπάλους της.

Η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου μεσοαμυντικού: «Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε σχετικά καλά για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικηφόρων αγώνων που έχουμε, να διατηρήσουμε τη διαφορά ή να την αυξήσουμε αν γίνεται. Βαθμολογικά κλείνει σε πολύ καλό επίπεδο, δεν μπορούσε να πάει καλύτερα. Από εκεί και πέρα, αγωνιστικά κατά διαστήματα είχαμε τα θέματά μας, αλλά στα τελευταία τρία με τέσσερα παιχνίδια έχει βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και αυτή θέλουμε να διατηρήσουμε».

Για το τι άλλαξε και ο Άρης έχει καλύτερη απόδοση: «Μπορεί και να φορμαρίστηκε αλλά πιστεύω είναι και η σοβαρότητα που βγάζει η ομάδα στα παιχνίδια. Παίξαμε και με μικρομεσαίες ομάδες και δείξαμε ότι έχουμε τρόπο να τις αντιμετωπίζουμε όλες. Αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας: «Είναι πολύ καλό για εμάς ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί, γιατί μπροστά έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν μια ενέργεια και να πετύχουν γκολ. Ακόμη και να μην παίζει καλά η ομάδα έχουμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τον παρτενέρ του στα χαφ Λευτέρη Ιντζόγλου: «Η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Ο Λευτέρης είναι εξαιρετικός παίκτης, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλοι στην ομάδα έχουμε δέσει μεταξύ μας και βρίσκουμε ο ένας τον άλλο. Όποιοι παίκτες και να κληθούν να παίξουν θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική η ομάδα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και της Κυριακής ο αγώνας με τον Αιγινιακό θα είναι δύσκολος γιατί ο αντίπαλος ξέρει καλά το γήπεδο. Όπως είπα και πριν, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κρατήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά έτσι ώστε και η κακή μέρα να έρθει να έχουμε μια αβάντα έναντι των αντιπάλων και να μην έχουμε πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ