Football League : Τέλος η Βέροια

Football League : Τέλος η Βέροια

Μετά τον Αχαρναϊκό και η Βέροια αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Football League, όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή, με επίσημη ανακοίνωσή της.

Η Βέροια θα σταματήσει να αγωνίζεται από εδώ και πέρα στους αγώνες της Football League, μιας και τα οικονομικά της προβλήματα δεν της το επιτρέπουν. Έτσι, μετά τον Αχαρναϊκό γίνεται ο δεύτερος σύλλογος που αποσύρεται από το πρωτάθλημα, μετά από μόλις ένα γύρο.

Το «κανόνι» της ομάδας από την Ημαθία επιβεβαίωσε και η διοργανώτρια αρχή με επίσημη ανακοίνωσή της:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Football League.

Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/02, 15:00) αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τη Βέροια ματαιώνεται, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της ομάδας της Ημαθίας. Παράλληλα, αποβάλλεται και η ομάδα Κ19 της Βέροιας από το πρωτάθλημα Νέων της Football League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ