Δικαίωμα μεταγραφής στους παίκτες της Βέροιας

Δικαίωμα μεταγραφής στους παίκτες της Βέροιας

Η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ έδωσε την ευκαιρία στους ελεύθερους παίκτες της Βέροιας που αποβλήθηκε από τη Football League να βρουν ομάδα ως ελεύθεροι μέχρι της 9 Μαρτίου.

Η Βέροια αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Football League και οι παίκτες της έχουν δικαίωμα να βρουν νέες ομάδες μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Η ομάδα της Ημαθίας δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, με τους παίκτες να μένουν χωρίς εργοδότη μεσούσης της χρονιάς.

Όπως ανακοίνωσε ωστόσο η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ, οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας έχουν το δικαίωμα μέχρι τις 9 Μαρτίου να βρουν ομάδα για να αγωνιστούν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων, εν όψει της αυτοδίκαιης λύσης των συμβολαίων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Βέροιας λόγω της αποβολής της από το πρωτάθλημα της Football League, αποφάσισε ομόφωνα να τους χορηγήσει το δικαίωμα να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι τις 9 Μαρτίου 2018 με οποιαδήποτε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας του εσωτερικού επιθυμούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ