Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τον Πασά

Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τον Πασά

Μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Πασά επέστρεψε την Τρίτη (27/2) στις προπονήσεις ο Αρης, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Ετσι οι κίτρινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τα Τρίκαλα (04/03, 17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού προπονήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου μία φορά. Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αιγινιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Γιάννης Πασάς. Θυμίζουμε πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός,  υπέστη θλάση β’ βαθμού στο δεξιό προσαγωγό, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό. Προσεχώς ο Διαμαντόπουλος θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη θεσσαλική ομάδα ο Γιάννης Πασάς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες). Στο αντίποδα, ο Πασχάλης Κάσσος συμμετείχε σήμερα στο προπονητικό πρόγραμμα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σπανού.

Το κλίμα στους κίτρινους είναι πολύ καθώς η ομάδα, όχι μόνο έρχονται οι νίκες, αλλά πλέον συνοδεύονται και από καλές εμφανίσεις.

Τέλος την Τετάρτη (28/2), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ