Καραντώνης: «Συνεχίζεται η χορηγία Παπαδόπουλου, υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο»

Καραντώνης: «Συνεχίζεται η χορηγία Παπαδόπουλου, υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο»

Η συνεργασία ανάμεσα στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και τον Θόδωρο Καρυπίδη συνεχίζεται κανονικά, όπως τόνισε άμεσος συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου.

Ο Στάθης Καραντώνης ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Τομ Παπαδόπουλου που εδώ και καιρό ασχολείται με τα θέματα του Άρη μέσω του χορηγικού προγράμματος μίλησε στον ARENA FM 89,4 κι έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει με την ενασχόληση του Αμερικάνου επιχειρηματία με τα θέματα των «κιτρινόμαυρων».

Μεταξύ άλλων, είπε πως ο Τομ Παπαδόπουλος βοηθάει οικονομικά προκειμένου να ρυθμίζονται εκκρεμότητες που προκύπτουν, ενώ ακόμη αποκάλυψε πως υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Καραντώνης:

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου του Άρη στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Όταν βλέπεις ότι σε αγώνες της Σουπερλιγκ κόβονται 120 εισιτήρια, τότε δικαιωματικά ο Άρης ανήκει εκεί και πουθενά αλλού. Ο φίλαθλος κόσμος του Άρη είναι στεναχωρημένος και θέλει το… χαπάκι του για να ξυπνήσει και να βρει τη ζεστασιά του που είναι η επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερλιγκ. Εξυπακούεται ότι όλος ο κόσμος του Άρη θα επιστρέψει στο γήπεδο».

Για το αν έχει αρχίσει να δημιουργείται το πλάνο επιστροφής του Άρη στην Σούπερλιγκ: «Ο κ. Καρυπίδης κάνει μια σειρά ενεργειών με προτροπή κι άλλων ανθρώπων. Προσφέρει πακέτα εισιτηρίων στους φιλάθλους. Θέλει σιγά-σιγά και πάλι το γήπεδο του Άρη να ζεσταθεί. Ο κόσμος να γυρίσει και πάλι κοντά στην ομάδα εν όψει της επόμενης μέρας που θα βρει τον Άρη στην πρώτη κατηγορία».

Για το αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Καρυπίδη και Τομ Παπαδόπουλου: «Ο δίαυλος επικοινωνίας παραμένει ανοικτός. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Από την δική μας πλευρά συνεχίζεται το πρόγραμμα χορηγίας. Μπαλώνουμε τρύπες που βγαίνουν από εδώ κι από εκεί. Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο με τα της ομάδας. Προσπαθούμε να τελειώσουμε τα φετινά, για να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν».

Για το πότε ο ίδιος και ο κ.Παπαδόπουλος θα έρθουν στην Ελλάδα: «Δεν θέλω να πω σύντομα, γιατί προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί κάτι. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει το ταξίδι. Μπορεί σε έναν μήνα, μπορεί σε ενάμιση μήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ