Άρης : Οι πανηγυρισμοί του Καρυπίδη για το 3-2 του Αστέρα! (pics)

Άρης : Οι πανηγυρισμοί του Καρυπίδη για το 3-2 του Αστέρα! (pics)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης φαίνεται να αντιδρά στο αποτέλεσμα του αγώνα της Τρίπολης, που βρήκε τον Αστέρα να επικρατεί το ΠΑΟΚ με 3-2 στις καθυστερήσεις. Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν την έναρξη του ματς των κίτρινων με τα Τρίκαλα.

Το ματς του Άρη με τα Τρίκαλα που ήταν προγραμματισμένο για τις 17:00 δεν είχαν καν αρχίσει. Κι όμως, ο Θόδωρος Καρυπίδης πανηγύριζε έξαλλα όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Όπως φαίνεται, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, πανηγύριζε το τρίτο τέρμα του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ, ματς το οποίο βρισκόταν στο φινάλε του εκείνη την ώρα.

Για την ακρίβεια, ο δικέφαλος είχε ισοφαρίζει στο 7ο λέπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Πρίγιοβιτς, όμως στο «καπάκι» οι Αρκάδες έκαναν το 3-2 με τον Ιγκλέσιας, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη που υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε μια οδυνηρή ήττα.

Ο Καρυπίδης, κρατώντας το κινητό του φαίνεται σα να σχολιάζει το αποτέλεσμα του αγώνα, που είχε μια εντυπωσιακή εναλλαγή συναισθημάτων με δύο γκολ στον έξτρα χρόνο.

Να πούμε μάλιτς οτι αρκετοί από τους οπαδούς του Άρη άργησαν να μπουν στο γήπεδο, καθως παρακολουθούσαν το ματς της Τρίπολης από κοντινές καφετέριες και εστιατόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ