Γκιάρο : «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή του»

Γκιάρο : «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή του»

Ξεκαθάρισε ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν υφίσταται καμία είδους συνεργασία με τους κίτρινους.

Ο Ρονάλντο Γκιάρο βρέθηκε την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρακολούθησε μαζί με τον Ντάρσι Νέτο την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, χωρίς, πάντως, να αποδειχθεί τυχερός για την πρώην ομάδα του.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υποδοχή που έτυχε από τους οπαδούς του Άρη, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ του χάρισαν μια φανέλα με το όνομα του: «Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια βρίσκομαι εγώ. Οι οπαδοί μου έδειξαν μεγάλη αγάπη, με χαιρετούσαν στον δρόμο. Αυτό μου αρέσει πολύ. Πέρασα τέσσερα πολύ καλά χρόνια στον Άρη και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή του. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για συνεργασία με τον Άρη. Ήρθα στην Ελλάδα για να πάρω κάποια χαρτιά, που μου χρειάζονται για το δίπλωμα του προπονητή.

Δεν είμαι μάνατζερ, έχω τελειώσει σχολή προπονητή. Έχω περάσει από Μπενφίκα, Μπεσίκτας και Άρη, ως παίκτης. Θα ταξιδέψω τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Λισαβόνα. Δεν είμαι μάνατζερ, δεν εκπροσωπώ παίκτες. Ήρθα για να δω τον Άρη να παίζει. Δεν μπορώ να ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα. Αν ο Άρης με πλησιάσει στο μέλλον, θα ήταν κάτι που θα με ενδιέφερε, αλλά τώρα δεν έχω μιλήσει για καμία συνεργασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ