Σπανός : «Δεν είχαμε ηρεμία»

Σπανός : «Δεν είχαμε ηρεμία»

Στενοχωρημένος που ο Άρης δεν κατάφερε να δώσει χαρά στους 15 χιλιάδες οπαδούς του, παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Άρη παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν τα πήγε καλά από τακτικής άποψης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε ότι η ομάδα του δεν επέδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία, ενώ δήλωσε στεναχωρημένος στη συνέντευξη τύπου, για το γεγονός ότι ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει και να δώσει χαρά στους 15.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του αγώνα: «Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ τη νίκη Η ομάδα προσπάθησε, όμως ήταν αγχωμένη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κάνουμε φάσεις. Στο δεύτερο ήμασταν μια διαφορετική ομάδα. Δεν δεχθήκαμε πίεση. Αλλά αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα αρνητικά αποτελέσματα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά τον ΟΦΗ που το γήπεδο είχε πάρα πολύ κόσμο και στεναχωρήσαμε τους οπαδούς μας. Αυτό με πλήγωσε. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Κάναμε ευκαιρίες αλλά μόνο από στημένες φάσεις».

Για την απουσία του Μπαστακού: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ίσως και να χρειαζόταν. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να παίξουμε με γεμίσματα. Τακτικά δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε ηρεμία, δεν είχαμε συγκέντρωση».

Για τις δηλώσεις του Θωμά Γράφα: «Μακάρι όλες οι ομάδες να παίζουν στα ίσια τα παιχνίδια. Δεν μπορώ να κρίνω αν πήρε το ελάχιστο, αλλά ψάχνω τη… μιάμιση φάση, για να δω αν το αξίζει».

Για το παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Η ομάδα είναι πολύ καλά προπονημένη και δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Θα κάνω υποχρεωτικά αλλαγές, καθώς έχουμε δεχτεί κάρτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ