Άρης : Με Ανάκογλου η αποστολή για Καλλιθέα

Άρης : Με Ανάκογλου η αποστολή για Καλλιθέα

Με 19 παίκτες ταξίδεψε στην Αθήνα ο Άρης.

Με τον Δημήτρη Ανάκογλου να συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή περίπου ένα χρόνο μετά τον σοβαρό του, ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (7/3, 15:00) με την Καλλιθέα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Ο Ελληνας μέσος που είχε υποστεί ρήξη χιαστών, και έκτοτε βρισκόταν σε διαδικασία επιστροφής, με πολλή δουλειά, υπομονή και προσπάθεια. Να που τα δύσκολα πέρασαν όμως για τον Ανάκογλου, ο οποίος σιγά σιγά επιστρέφει στη δράση και θα αποτελέσει μία ακόμη χρήσιμή λύση στα χέρια του Δημήτρη Σπανού.

Εξάλλου, να πούμε πως ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ούγκο Σόουζα, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

Ετσι λοιπόν οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα (6/3) με μία προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Ανάκογλου.

Μετά την απώλεια βαθμών με τα Τρίκαλα, ο Αρης δεν έχει άλλο περιθώριο και στην Καλλιθέα να κυνηγήσει μόνο τη νίκη. Στους κίτρινους δεν υπάρχει πάντως πανικός, καθώς εξακολουθούν να ελέγχουν την υπόθεση άνοδο και να έχουν αβαντάζ 6-4 βαθμών σε σχέση με Παναχαϊκή και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Πρόστιμο για τρία ματς

Στο μεταξύ, ο Άρης καλείτε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.900 ευρώ μετά από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Football League. Συγκεκριμένα η τιμωρία αφορά τα όσα έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης στις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Πόντου, με την Καλλιθέα αλλά και την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που εξέδωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας:

«1) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την χρηματική ποινή ποσού 350€. (αγώνας με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ που διεξήχθη την 12/11/2017)

2) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτή πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη τις κάτωθι χρηματικές ποινές α) ποσού τετρακοσίων (400) ευρώ και β) ποσού οκτακοσίων (800) ευρώ. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ γι’ αυτή συνολική χρηματική ποινή ποσού χιλίων (1.000) ευρώ. (αγώνας με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ που διεξήχθει την 10/12/2017)

3) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή χρηματική ποινή ποσού πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ που διεξήχθει την 7/1/2018)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ