Οπαδοί του Άρη σε παίκτες : «Eίμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε»

Οπαδοί του Άρη σε παίκτες : «Eίμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε»

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού, βρέθηκαν την Τρίτη (6/3), εκπρόσωποι των οργανωμένων του Άρη.

Μετά την εντυπωσιακή τους παρουσία στο πρόσφατο ματς με τα Τρίκαλα, όπου 15.000 βρέθηκαν στο Βικελίδης, οι οπαδοί του Άρη, βρέθηκαν την Τρίτη (6/3) και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Κατά την τελευταία προπόνηση πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Αθήνα ενόψει του ματς με την Καλλιθέα (7/3, 15:00) φίλαθλοι των κίτρινων βρέθηκαν στο Νέο Ρύσιο όπου μίλησαν στους παίκτες, ενόψει των επόμενων αγώνων.

Οι οπαδοί παρουσιάστηκαν ιδιαιτέρως υποστηρικτικοί με ψυχολογικές «ντόπες» θέλησαν να ανεβάσουν τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού.

«Σας πιστεύουμε και είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Μην ακούτε κανέναν που προσπαθεί να σας υποβαθμίσει. Είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και θέλουμε να τα δώσετε όλα μέχρι το τέλος. Να ξέρετε ότι δεν έχουμε κάθε λογής παικταρά που έχει περάσει από την ομάδα πιο ψηλά από τον Βελώνη που μας χάρισε κάποτε την άνοδο. Είδατε πόσο κόσμο είχε το γήπεδο σε παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα σας στηρίζουμε. Μην φοβάστε τίποτε και κανέναν», ήταν οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες των οπαδών προς τους παίκτες με τους τελευταίους να δίνουν υπόσχεση για νίκη επί της Καλλιθέας και ακόμη πιο δυνατή συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ