Αιγινιακός – ΟΦΗ 0-3

Αιγινιακός – ΟΦΗ 0-3

Ο ΟΦΗ πέρασε και από την έδρα του Αιγινιακού (3-0) και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την γκέλα του Άρη στην Καλλιθέα. μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή στους 2 βαθμούς. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Δόξα Δράμας (1-0 τα Τρίκαλα), τρίποντα και για Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, «λευκή» ισοπαλία για Παναιγιάλειο και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τρένο χωρίς φρένα μοιάζει ο ΟΦΗ, ο οποίος πέρασε άνετα από την έδρα του Αιγινιακού (3-0) με μεγάλο πρωταγωνιστική για ακόμα μια φορά φέτος τον Μάνο, έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες και μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Άρη στους δύο βαθμούς.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 6′ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Μάνο να σκοράρει για 15η φορά τη φετινή σεζόν, μετά από γύρισμα του Κουτσιανικούλη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αιγινιακός πήρε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Στρέζου, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έριξε την προειδοποιητική της βολή στο 46′, με το πλασέ του Μάνου να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι, και τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τέρματα της. Ο Μάνος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο ο Κουτσιανικούλης με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ στο 64΄, όμως ο Μάνος σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά ο ΟΦΗ έφτασε και στο 3-0 στις καθυστερήσεις, με καρφωτή κεφαλιά του Πορτουλίδη, μετά από σέντρα του Μπολάκη.

Οι Κρητικοί έφτασαν στους 48 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Άρη, ενώ ο Αιγινιακός έμεινε στους 23 και βρίσκεται στην 11η θέση, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη 2-0

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Απόλλων Λάρισας, που επικράτησε της Σπάρτης με 2-0 εντός έδρας και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχου ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7′, με τον Κανούλα να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Δημολιού και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μακρυωνίτη. Ο ρυθμός του ματς έπεσε από εκείνο το σημείο, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου 45λέπτου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Απόλλων Λάρισας έψαξε άμεσα το δεύτερο γκολ που θα του έδινε μεγαλύτερη άνεση στο ματς και στο 55′ το πέτυχε. Ο Χατζής έκανε τη διαγώνια πάσα, με τον Κανούλα να πλασάρει τον Μακρυνιώτη που φέρει ευθύνη.

Απόλλων Πόντου Πανσερραϊκός 2-1

Παναγιάλειος – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 0-1

Αχαρναϊκός – Κισσαμικός 0-3 α.α

Καραϊσκάκης – Βέροια 3-0 α.α

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ