Σπανός : «Να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ»

Σπανός : «Να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη για την ισοπαλία με την Καλλιθέα

Ο Δημήτρης Σπανός σχολίασε τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Άρη, τονίζοντας πως παρά την καλή του εικόνα δεν ήρθε το γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στο σκεπτικό του για τις αλλαγές που πραγματοποίησε.

«Ήταν ένα παράξενο απόγευμα για εμάς. Από την προθέρμανση ακόμη μας έτυχε αυτό με τον Ιντζόγλου και ολοκληρώθηκε η άσχημη μέρα, αναφορικά με την τύχη μας, στο φινάλε του αγώνα. Στο ποδόσφαιρο η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται στο γκολ. Η ομάδα έπαιξε καλά, είχε ανάπτυξη και ρυθμό, έβγαλε φάσεις, τα είχε όλα, αλλά διαγράφονται όταν δεν έρχεται το γκολ. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες, μόνο στη φάση της εκτέλεσης. Το παιχνίδι δεν αξίζει κριτικής. Βλέπω 15 τελικές, τα υπόλοιπα τα είδατε εσείς. Η ιστορία θα δείξει ότι ο Άρης έφερε μια κακή ισοπαλία σε μια έδρα που έπρεπε να περάσει. Χειρότερα θα ήταν αν παίζαμε και άσχημα. Κρατάμε την εμφάνιση και πάμε για το επόμενο ματς».

Για τα ακυρωθέντα γκολ του Διαμαντόπουλου:

«Εγώ από την πλευρά μου έχω την αίσθηση ότι δεν είναι οφσάιντ. Τα έχουμε βάλει πολλές φορές με τους διαιτητές φέτος. Πριν ενάμιση μήνα είχα πει για μία εμπλοκή που έβλεπα να ερχόταν. Υπάρχουν υπεύθυνοι για να τα δουν αυτά. Θα γίνω κουραστικός αν μιλάω για τη διαιτησία».

Για την αλλαγή του Βαλεριάνου και το πρόβλημα του Ιντζόγλου:

«Ένα σημαντικό κομμάτι για να κρατηθεί συμπαγής και αδιαίρετη η ομάδα είναι να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, το βλέπουμε στο γήπεδο. Θέλει υπομονή, σοβαρότητα και ηρεμία. Η αλλαγή του Βαλεριάνου έχει να κάνει με αυτό. Τον Ιντζόγλου τον έσφιξε η γάμπα του».

 

Μαραγκός : «Εμείς πρώτοι στο τέλος»

O Στέλιος Μαραγκός, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη σημερινή συνέντευξη τύπου, τονίζοντας την βεβαιότητά του, πως ο Άρης θα τα καταφέρει και θα συνεχίσει με νίκες από εδώ και στο εξής.

«Η ομάδα παραμένει καλή, συνεχίζει να το δείχνει. Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι αήττητη. Υπάρχει πίεση, εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα τερματίσουμε πρώτοι. Κάποια ματς τα πήραμε στο 90΄, κάποια δεν μπορέσαμε. Κάτι πρέπει να γίνει και με τη διαιτησία, εμείς συνεχίζουμε και στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές».

«Είμαστε επαγγελματίες και θα τα λέμε ρεαλιστικά. Θα αντεπεξέλθουμε σε όλα. Σαφέστατα και ο κόσμος έχει δίκιο, όμως στο τέλος θα τους έχουμε ευχαριστημένους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ