Διαμαντόπουλος : «Πρώτη φορά μου ακυρώνονται τρία γκολ»

Διαμαντόπουλος : «Πρώτη φορά μου ακυρώνονται τρία γκολ»

Απορημένος με τα διαιτησία ήταν ο επιθετικός του Άρη μετά τρία ακυρωθέντα τέρματα που είχε κόντρα στην Καλλιθέα.

Χαμένα τα είχε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με τη διαιτησία του Μπλούνα και των βοηθών του στο 0-0 του Άρη με την Καλλιθέα. Ο Ελληνας επιθετικός, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αμέσως μετά το τέλος του ματς, τόνισε ότι ποτέ στην καριέρα του μέχρι τώρα δεν του είχαν ακυρώσει τρία γκολ στο ίδιο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Libero 107,4»:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Ημασταν καλύτεροι, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και χάσαμε ευκαιρίες. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να μου ακυρώνονται τρία γκολ. Απ’ ότι μου είπαν τα δύο σωστά αλλά δεν γίνεται σε μία οφθαλμοφανέστατη φάση να μην μετράει ένα καθαρό. Πρέπει να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή.

Δουλειά μας είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά δεν γίνεται να μην ασχολούμαστε. Πάμε να κάνουμε μία νέα αρχή με το ματς της Δευτέρας», σχολίασε ο Διαμαντόπουλος.

Μπούρμπος: «Ηταν γκολ του Διαμαντόπουλου»

Για έλλειψη σεβασμού της διαιτησίας προς τον Άρη έκανε λόγο από την πλευρά του ο Χρήστος Μπούρμπος, μιλώντας μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Καλλιθέα.

Για τον αγώνα: «Γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για τη φάση με το γκολ του Διαμαντόπουλου: «Θεωρώ ότι ήταν γκολ. Να το κοιτάξουμε αυτό το θέμα. Πρέπει να σέβονται τον Άρη. Φέτος η ομάδα, δεν θα πω ότι αδικήθηκε, αλλά οφείλουν να σέβονται αυτό τον σύλλογο. Καλό θα ήταν η συμπεριφορά στο θέμα της διαιτησίας, να είναι ανάλογη του μεγέθους του Άρη. Πέρυσι και φέτος, δεν υπάρχει σεβασμός προς τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ