Άρης : Σκληρές δηλώσεις Μυροφορίδη κατά διαιτητών και ΕΠΟ (vid)

Άρης : Σκληρές δηλώσεις Μυροφορίδη κατά διαιτητών και ΕΠΟ (vid)

Η θέση του Άρη για τα όσα συνέβησαν στην Καλλιθέα, με την τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Παύλου Μυροφορίδη

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Άρη με την αντιμετώπιση της οποίας της οποίας η ομάδας τους τυγχάνει από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Οι κίτρινοι έχουν πολλά και δικαιολογημένα παράπονα, ακόμη και από παιχνίδια που η ομάδα τους έχει κερδίσει.

Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες εβδομάδες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ όπου και είχε συζητήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο όσο και με τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα.

Αποκορύφωμα για τους ανθρώπους του Άρη, αποτέλεσε η χθεσινή (7/3) διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα (0-0) παιχνίδι στο οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ ένα γκολ στο 75’ (σκόρερ ο Διαμαντόπουλος).

Λίγες μετά το ματς, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Μυροφορίδης είχε βγει σε εκπομπή της ΕΤ3 όπου και μίλησε με σκληρά λόγια για την διαιτησία. Παρακολουθήστε τις παρακάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ