Άρης : Κριτική αλλά όχι ανάθεμα

Άρης : Κριτική αλλά όχι ανάθεμα

Σε μεγάλο βαθμό το νυν ρόστερ του Άρη πληρώνει τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Η άσχημη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια έχουν αφαιρέσει κάθε ίχνος υπομονής από μεγάλη μερίδα του κόσμου του. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας το διαχειρίζεται διαφορετικά. Για το αν υπάρχουν πράγματα τα οποία θα πρέπει να αλλάξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, σαφέστατα η απάντηση είναι ναι.

Τα λάθη που γίνονται φυσικά και τα βλέπουν όλοι, όμως η επιλογή του αναθέματος, την στιγμή που ο Άρης μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα. Κριτική σαφώς και θα πρέπει να γίνεται, όμως, μην πάμε στο άλλο άκρο, αυτό του μηδενισμού. Καταλαβαίνω ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό προέρχεται από τον φόβο πιθανής επανάληψης της περσινής αποτυχίας.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, ελάχιστοι ευτυχώς, που παρακαλάνε να μην πετύχει ο Άρης τον στόχο του, εξαιτίας της προσωπικής αντιπάθειας που έχουν προς συγκεκριμένα πρόσωπα. Την δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό που χρειάζεται είναι συσπείρωση. Λίγο ακόμα έμεινε, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει και ναι τα τέσσερα χρόνια είναι πολλά.

Φυσικά και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για τους παίκτες που απαρτίζουν το νυν ρόστερ. Με αυτούς, όμως, θα ολοκληρώσει την χρονιά ο Άρης, αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους, αλλαγές δεν γίνονται στο ρόστερ. Αλλά με το κράξιμο και τον μηδενισμό δεν θα γίνει ο δείνα παίκτης Καβάνι, ούτε ο άλλος Ρονάλντο. Φυσικά και η πίεση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αν η Παναχαϊκή δεν γνώριζε την ήττα από τον Εργοτέλη. Αλλά στο πρωτάθλημα 2017-18 κάνουν γκέλες και οι αντίπαλοι του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ