Ανακοίνωσε Λίταινα, Σουλιώτη ο Απόλλων Λάρισας

Ανακοίνωσε Λίταινα, Σουλιώτη ο Απόλλων Λάρισας

Την απόκτηση των Δημήτρη Λίταιναι και Δημήτρη Σουλιώτη που είχαν μείνει ελεύθεροι από τη Βέροια, ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Δημήτρη Λίταινα και Δημήτρη Σουλιώτη, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι δύο παίκτες αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Βέροια, αλλά έμειναν ελεύθερη μετά την αποχώρηση της ομάδας της Ημαθίας από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Football League.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο σε αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Λαρισαίου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Λίταινα.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 21/09/1995 και προέρχεται από την ομάδα της Βέροιας με ένα γεμάτο και παραγωγικό πρώτο εξάμηνο όπου μέτρησε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Πριν πάει το καλοκαίρι του 2017 στην μακεδονική ομάδα, είχε αγωνισθεί στον Τύρναβο από όπου ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του και στην Καλλονή (27 συμμετοχές) στην Football League.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό μπαλαντέρ που αναμένεται να βοηθήσει τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του.

Στην οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εντάχθηκε από την Παρασκευή (09/03) και ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης.

Ο υψηλόσωμος πρώην παίκτης της Α.Ε.Λ. (8 συμμετοχές), ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας πριν κάνει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τύρναβο, όπου στην Football League μέτρησε 19 αγωνιστικές παρουσίες.

Ο Σουλιώτης προέρχεται από την Βέροια, της οποίας ήταν αρχηγός κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο (13 συμμετοχές) πριν η μακεδονική ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλοσωρίζει στις τάξεις της και του εύχεται κάθε επιτυχία με την «κυανόλευκη» φανέλα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ