Άρης : Στην ενδεκάδα Κανακούδης, Νίκιτς και Κάσος

Άρης : Στην ενδεκάδα Κανακούδης, Νίκιτς και Κάσος

Αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένεται να κάνει ο Δημήτρης Σπανός.

Οι Πέτρος Κανακούδης, Μπράνε Νίκιτς και Πασχάλης Κάσος αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Δημήτρης Σπανός θα συνεχίσει και σήμερα τις δοκιμές του, φαίνεται, όμως, ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές, άλλες αναγκαστικές και άλλες όχι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ιντζόγλου και Πασά, αλλά και τους τιμωρημένους Μπούρμπο και Βαλεριάνο. Ακόμα, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ούγκο Σόουζα, που υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Αναγνωστόπουλος. Οι Τζανακάκης, Δεληζήσης, Μαραγκός και Κανακούδης (από δεξιά προς τα αριστερά) θα είναι η τετράδα στην άμυνα, ενώ οι Μουμίν και Νίκιτς θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ. Ο Κάσος αναμένεται να επιστρέψει στη ενδεκάδα και να καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Πλατέλλας το δεξί, ενώ ο Παυλίδης θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου.

Τέλος, ο Διαμαντόπουλος θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης. Ο Δημήτρης Σπανός, πάντως, δοκίμασε και σχήμα με τον Μουμίν μοναδικό αμυντικό χαφ και μπροστά του τους Παυλίδη και Χαντί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση στον πάγκο θα μείνει ο Νίκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ