ΟΦΗ – Τρίκαλα 3-0

ΟΦΗ – Τρίκαλα 3-0

Ο ΟΦΗ συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, επικρατώντας με 3-0 των Τρικάλων, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκης τετράδας για τη Δόξα Δράμας, τρίποντα και για Απόλλων Πόντου, Παναιγιάλειο.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΟΦΗ, που έφτασε τις οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Football League, μετά την επικράτηση του με 3-0 επί των Τρικάλων.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 5′ άνοιξαν το σκορ χάρη σε τέρμα του Λεάλ. Από εκείνο το σημείο τα Τρίκαλα πήραν τα ηνία στο ματς, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Στρέζου. Αντίθετα, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 2-0, με τον Αποστολίδη να νικάει τον Νάστο σε τετ α τετ. Στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί είχαν ακόμα μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μάνου να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των Τρικάλων.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί μπήκαν πιο αποφασισμένοι και στο 59′ άγγιξαν ξανά το 2-0, όμως το σουτ του Λεάλ σταμάτησε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το σημείο οι ασπρόμαυροι το πέτυχαν τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Βαφέα με κεφαλιά να νικάει τον Αποστολίδη. Ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά αργότερα ήταν αυτός που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με το οποίο ο ΟΦΗ έφτασε τους 51 βαθμούς και να ανεβαίνει στην κορυφή της Football League (στο +1 από τον Άρη που έχει ματς λιγότερο). Από την άλλη τα Τρίκαλα έμειναν στους 31 βαθμούς και την 9η θέση.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (15′ λ. τρ. Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Λεάλ (78′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό (46′ Ντίνας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (70′ Ν’ Λουντούλου), Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Τσίπρας (77′ Τσιάρας), Σαχινίδης, Ζγκούρη (56′ Χιντζίδης).

Δόξα Δράμας – Καλλιθέα 2-0

Την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια πέτυχε η Δόξα Δράμας που επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας και «έπιασε» τον ΑΟΧ Κισσαμικό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Δραμινοί πίεσαν από την αρχή του ματς και στο 18′ άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Κουσκουνά, που έφτασε τα έξι γκολ με τη φανέλα των μαυραετών. Η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοση της και πλησίασε στην ισοφάριση στο 28′, όμως ο Βούρας απέκρουσε το σουτ του Ταμπάκη. Ό,τι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Γιώργου Κορακάκη το πέτυχαν αυτοί του Νίκου Κωστένογλου στις καθυστερήσεις χάρη σε κεφαλιά του Μπαϊκαρά.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με την Καλλιθέα να έχει μια καλή στιγμή στο 65′, με την εκτέλεση φάουλ του Παπαγγελή να φεύγει ελάχιστα άουτ. Η απάντηση από πλευράς Δόξας ήταν διπλή. Αρχικά στο 70′ ο Κουσκουνάς πλάσαρε ελάχιστα άουτ και εν συνεχεία στο 81′ ο ίδιος παίκτης είδε τον Κουτογλίδη να αποκρούει το πλασέ του, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το τέλος του ματς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Βιτλής (77’ Τζόκιτς), Γουνδουλάκης (56’ Κάσες), Ματσούκας (63’ Γεωργιάδης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Σεζάι (46’ Γκέτσι), Συριόπουλος, Μίγγος, Χοτζάλι, Παυλής (57’ Γλυνός), Ταμπάκης, Τσατσόπουλος (76’ Ζυγκερίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 0-2

Ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη απομακρύνθηκε ο Απόλλων Πόντου, που επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα και έφτασε τις πέντε σερί νίκες.

Οι κοκκινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 9′  άνοιξαν το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρίτο, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Σουντουράς. Από εκείνο το σημείο και μετά η Αναγέννηση ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να γίνει απειλητική προς την εστία του Λόπεθ, όμως ο Απόλλωνας ήταν αυτός που στο 25′ πέτυχε και δεύτερο γκολ με σουτ του Συμελίδη.

Ο ρυθμός έπεσε μετά από εκείνο το σημείο με τους Θεσσαλονικείς να κρατούν με σχετική άνεση το 0-2 και μάλιστα να έχουν και ευκαιρία να το διευρύνουν στο 76′, όμως ο Γκέκας απέκρουσε το σουτ του Συμελίδη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Σταματάκης, Σουντουρά, Μπιτέλης (53’ Καραγιάννης), Πλαβούκος (39’ Χαντζάρας), Κονέ (81’ Ντάγκρας), Τζέκος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70’ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (84’ Βλαχομήτρος), Ηλιάδης (77’ Λιόνης), Μπρίτο

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός 2-1

«Ζωντανός» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία έμεινε ο Παναιγιάλειος που επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού και μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση του από τον Εργοτέλη και το σημερινό του αντίπαλο, οι οποίοι βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 26′ με σουτ του Σταματή. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Αιγίου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 29′ έφτασε κοντά στο 2-0, όμως ο Ζούρκος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Σταματή.

Ο Αιγινιακός κατάφερε να ισορροπήσει το ματς στο δεύτερο μέρος και στο 54′ ισοφάρισε με προβολή του Ανδρικόπουλου. Ωστόσο ο Παναιγιάλειος επανέκτησε άμεσα το προβάδισμα στο σκορ, με σουτ του Ζαφειράκη στο 58′. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης από εκείνο το σημείο και μετά, με τους γηπεδούχους, πάντως, να φτάνουν κοντά στο 3-1, το σουτ όμως του Σκαρτσίλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Καραγκιόζη με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης (89’ Τζένετ), Αγιούποφ (71’ Δοξάκης), Σταματής (93’ Χαρίτος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Αντωνιάδης (51’ Χότζιτς) , Ζούρκος, Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος (65’ Φουρτζίου), Πέριτς (70’ Μπιλάλι), Σοφιάνης.

Βέροια – Αχαρναϊκός Δ.Δ.

Δευτέρα (12/3)

Άρης – Εργοτέλης

Σπάρτη – Καραϊσκάκης

Τρίτη (13/3)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναχαϊκή

Επόμενη Αγωνιστική (17,18/3)

Σάββατο (17/3)

Καλλιθέα – ΟΦΗ

Κυριακή (18/3)

Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας

Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός

Αχαρναϊκός – Σπάρτη 0-3 α.α.

Βέροια – ΑΟΧ Κισσαμικός 0-3 α.α.

Εργοτέλης – Δόξα Δράμας

Καραϊσκάκης – Πανσερραϊκός

Παναχαϊκή – Άρης

Τρίκαλα – Παναιγιάλειος

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ