Σπάρτη : Νέος προπονητής ο Στεφανίδης

Σπάρτη : Νέος προπονητής ο Στεφανίδης

Η Σπάρτη ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Σάκη Θεοδοσιάδη στην τεχνική της ηγεσία της. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Λακωνίας θα είναι ο Μάρκος Στεφανίδης ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό ματς της Σπάρτης (15:00) με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπάρτης: «Η ΠΑΕ Σπάρτης καλωσορίζει το νέο προπονητή του συλλόγου κ. […]

Η Σπάρτη ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Σάκη Θεοδοσιάδη στην τεχνική της ηγεσία της. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Λακωνίας θα είναι ο Μάρκος Στεφανίδης ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό ματς της Σπάρτης (15:00) με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπάρτης:

«Η ΠΑΕ Σπάρτης καλωσορίζει το νέο προπονητή του συλλόγου κ. Μάρκο Στεφανίδη ο οποίος σε μιά δύσκολη φάση του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Είναι απόφοιτος προπονητών σχολής ποδοσφαίρου , Novisad Yugoslavia, 1999-2000.

Το βιογραφικό του κ. Στεφανίδη περιλαμβάνει ομάδες όπως ο ΑΟ Χανίων, ο Ιάλυσος, η Ζάκυνθος και η Καλαμάτα. Η διάρκεια του συμβολαίου με τον νέο προπονητή είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ