Άρης – Εργοτέλης 3-0

Άρης – Εργοτέλης 3-0

Ο Άρης δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Εργοτέλη, όμως ανέβασε στροφές στην επανάληψη και με σκόρερ τους Πλατέλλα, Κάσσο και Χαντί νίκησε με 3-0, επιστρέφοντας στις νίκες και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Εργοτέλη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 21η αγωνιστική της Football League κι επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο ισοπαλίες με Τρίκαλα και Καλλιθέα. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και με κορυφαίο τον Πλατέλλα ανέβηκαν ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος ξεπερνώντας τον ΟΦΗ που βρέθηκε για λίγες ώρες εκεί μετά τη νίκη του με 3-0 επί των Τρικάλων.

Στο ξεκίνημα του ματς ο Άρης μπήκε πιο δυνατά πίεσε και είχε δύο καλές στιγμές στο 4ο λεπτό με τον Διαμαντόπουλο και στο 10ο με την κεφαλιά του Κάσσου. Με την συμπλήρωση 20 λεπτών στο ματς ο Παυλίδης βρέθηκε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Εργοτέλη, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κατσιμήτρου. Στο 24ο λεπτό ο Πλατέλλας είχε άλλη μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Μετά το 30ο λεπτό ο Εργοτέλης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο κι ένα λεπτό αργότερα ο Μπουτσάκης σούταρε έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Κάιπερς, αλλά ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ 0-0, αλλά με τον Άρη να κυριαρχεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην επανάληψη ο Άρης ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και στο 48ο λεπτό πέτυχε γκολ με τον Πλατέλλα, το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άρης κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Μπουτσάκης ανέτρεψε τον Κάσσο μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε να εκτελέσει ο Πλατέλλας, ευστόχησε κι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 54ο λεπτό. Ο Πλατέλλας που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης είχε κι άλλες δύο πολύ μεγάλες στιγμές στο 63 και στο 67αλλά ο Κατσιμήτρος είχε απάντηση.

Στο 73ο λεπτό ο Άρης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Σόουζα να καταλήγει στο δοκάρι, και στη συνέχεια το σουτ του Κάσσου να περνάει πάνω από το δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη με σκόρερ τον Κάσσο που πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύκολα έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Νίκιτς. Στα τελευταία λεπτά ο Άρης πίεσε και για την επίτευξη τρίτου τέρματος, όμως δεν τα κατάφερε, με το τελικό 2-0 να τον φέρνει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας 2 βαθμούς πάνω από τον ΟΦΗ.

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Κανακούδης, Μουμίν, Νίκιτς, Κάσσος, Πλατέλλας (Χαντί 88′), Παυλίδης (Ντούνης (52), Διαμαντόπουλος (Μιλούνοβιτς 74′).

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Σταματάκος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (Βογιατζής 74′), Σταμόπουλος, Ροβίθης (Μπουρσέλης 42′), Κάϊπερς, Έφορντ, Πάτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ